un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Update la piraterie

29 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am rămas cam în urmă cu metodele de piraterie digitală. Torrentele sunt bune şi frumoase când e vorba de luat ce e nou, dar acum caut vreo 5 melodii pe care le ascult la radio şi nu ştiu de unde să le iau. Am deschis după un an de neutilizare un DC++ şi e jale. Trebuie să aştept câte 2 minute între căutări, că altfel mor huburile, apoi când trag ceva trebuie să supraveghez eu mereu viteza, să nu nimeresc un user cu net din anii 90, să dau disconnect ca să continue transferul de la vreun alt user mai rapid, etc. S-a mai inventat ceva în domeniu? A apărut ceva mai bun, vreo altă platformă, o altă metodă?

    5 comentarii

  1. same problem here, pt muzica eu folosesc deezer… bine, nu le poti dwnloada de acolo dar nici nu chiar imi trebuie…

      (Citează)

  2. Cu pirateria nu te pot ajuta dar last.fm și e-ok merg bine ;)

      (Citează)

  3. usenext . cica e foarte rapid etc.
    totusi.. torentu’i baza inca.

      (Citează)

  4. da, s-au inventat programele dc care descarca de la mai multi useri deodata si ii pot deconecta automat pe cei cu viteza mica.
    de ex. apex dc

      (Citează)

  5. Folosesc de multi ani StrongDC care are ambele functionalitati despre care zici. Dar in practica nu sunt asa bune… cand iei o melodie de 3-5 MB nu poti trage de la prea multi useri. Si nici viteza minima nu o poti seta prea sus… de ex daca pun minim 2 MB/s nu mai trag de la nimeni poate, daca pun 100 kB/s e mai bine, dar deconectarea se face daca viteza scade constant sub aceasta valoare pt o perioada mai lunga de timp. Uneori da rateuri, uneori sunt numai useri cu banda limitata si practic treci de la o deconectare la alta, etc…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus