un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Logan Phase Deux

5 May 2008  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

5 comentarii

Apar pe net iarăşi fotografii spion cu versiunea face-lift a Daciei Logan, numită (nu ştiu şi dacă oficial) Faza 2. Se pare ce aceste fotografii sunt făcute chiar în fabrică şi cu siguranţă nu mai par a fi prelucrate. Arată ok maşina, s-au schimbat câteva linii pentru a o face mai elegantă şi mai rotunjită. Interiorul e la fel însă. Probabil că va fi anunţat în curând faceliftul, aşa că eu nu mi-aş lua un Logan chiar zilele acestea ci aş aştepta să văd ce se întâmplă.

Găsiţi fotografii în forumul Dacia Club, printre altele şi în posturile:

http://www.daciaclub.ro/Noul-Logan-2009-page-16-t100737-s450.html#

http://www.daciaclub.ro/Noul-Logan-2009-page-17-t100737-s480.html#

sau pe LoganClub.ro dacă sunteţi membri.

    5 comentarii

  1. Cel mai probabil la intervior vor fi schimbate manerele usilor. Vor renunta la cele cu gaura si vor pune un maner clasic, care e mult mai practic. Probabil acelasi de pe Sandero.

      (Citează)

  2. N-am vazut Sandero la interior.

      (Citează)

  3. agent 007 ((Sub acoperire))

    25/06/2008 la 4:13 PM

    lucrez la uzica dacia si imi place sandero si NOUL Logan Phase Deux. am condus nu sandreo si cu imi place interiorul! Astfel Logan Phase Deux e o masina buna. are un interior de nota 1O si motorizari la fl ca cel obijnuit. Da chiar Logan Phase Deux e cu motor de 1,4 . 1,5 si 1,6?

      (Citează)

  4. Tu lucrezi la uzina, pe noi ne intrebi de motoare?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus