un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Esec la Eurovision

25 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

România a luat locul 20 din 25 de participante la concursul de la Belgrad. Eu cred că vina e a juriului care a ales ca această melodie să ne reprezinte, melodie pe care eu o consider bună de somnifer, bună de muzica uşoară de pe Radio Actualităţi, nu de Eurovision. O altă parte din vină, dacă e să zic aşa, o are tragerea la sorţi care a făcut ca Vlad Miriţă şi Nico să între primii în concurs. Se poate spune deci să fi pierdut nişte voturi pentru că unii oameni nu s-au uitat la Eurovision încă de la primul minut, sau pt că melodia noastră le-a ieşit din minte după ce au mai auzit alte 24 după ea. Doar Spania şi Moldova ne-au dat punctaj maxim, în rest obţinând nişte ciupituri de la şase alte ţări.

Firul evenimentelor e pe Monden.info. În continuare un video cu melodia României.

    5 comentarii

  1. a fost o melodie de toata jena… grecia merita detasat sa castige. inca odata, romania nu o sa castige eurovisionul never ever. si rusia a luat primul loc pe cateva aranjamente bine plasate la punctaje.

      (Citează)

  2. bun asa vad ca merge editat:) hai multam

      (Citează)

  3. buna de somnifer sau nu, e o piesa ok, lucrata, si ceva mai aparte decat avalansa de pop, dance, etno si manele care se aude peste tot in Romania.
    Despre votingul la Eurovison – no comment :)) E clar ca nici daca s-ar naste un Michael Jackson in Romania si l-am trimite la Eurovison, nu or sa ne voteze decat fratii de peste Prut si romanii plecati la munca in Spania, la fel cum Turcia va primii mereu 12 puncte din Germania….ghici care ar fii votantii?
    laur …Grecia merita sa castige??? Prostia aia comerciala? Melodii ca alea sunt cu sutele la RADIO in fiecare zi…..3 versuri…..daca aia impresioneaza….pai puteam sa trimitem cohorte de Blondy, Trident, Andre, etc la Eurovison ca sa castigam detasat ;)

      (Citează)

  4. melodie de radio sau nu s-a clasat pe 3 :)) mie mi-a placut chiar daca e comerciala sau nu… eu oricum ascult o maaare varietate de muzica asta mi-a placut cum suna desi nu prezinta cine stie ce complexitate, dar suna bine si prinde la public

      (Citează)

  5. D, nu e chiar asa. Daca s-ar vota mereu politic ar castiga mereu doar anumite tari. In general se mai voteaza vecinii intre ei, dar punctajul maxim ajunge la o melodie care in general il merita. Dovada ca in alti ani a castigat si Finlanda, si Turcia, si Grecia si astia de anul trecut, etc…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus