un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum merge WordPress 2.5?

28 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

O întrebare pentru colegii de breaslă: merge bine WP 2.5.1? Are vreo problemă enervantă sau au schimbat ceva care îl face mai greoi în utilizarea normală zilnică? Nu aveam blogul acesta când a apărut 2.5-ul, dar am citit că mulţi au amânat update-ul pe diverse motive, aşa că şi eu am băgat tot 2.3.3 la start. Acum mă gândesc să ajung la zi. E ok sau să mai aştept?

    8 comentarii

  1. Am actualizat 2 blog-uri la versiunea 2.5, imediat dupa aparitia acelei versiuni si mai apoi la versiunea 2.5.1. Singurul bug major din versiunea 2.5 era o problema la uploadul imaginilor pe server. In rest, functioneaza perfect.

    Au amanat update-ul cei care avea modificari facute in core-ul wordpresului.. modificari care ar fi fost sterse se update… probabil.

      (Citează)

  2. ASTEAPTA. e o porcarie

      (Citează)

  3. e absolut ok, imbunatatit mult pe partea de admin

      (Citează)

  4. eu l-am folosit putin pe un blog nou si am fost surprinsa placut. totusi nu l-am testat foarte mult.

      (Citează)

  5. Eu unul am avut o singura problema, dar nu critica, n-am putut sa inserez in post direct de pe hdd 1 fisier mai maricel decat o poza obisnuita, vreo 3 mb, dar se poate datora altor cauze. In rest nu sunt probleme, cu cele vreo 20 de plugin-uri instalate :D , dar nici nu pot sa zic ca il exploatez la maxim.
    Insa din ce am invatat pana acum, de ce sa schimb ceva care merge …

      (Citează)

  6. Arhi, zi si un motiv ceva. De ex pe o copie a acestui blog am facut update-ul si n-au fost probleme, toate pluginurile au mers bine in continuarea. Problema cu upload-ul imaginilor se rezolva prin adaugarea unui cod in htaccess. Arata diferit adminul, dar aia e… Update-ul s-a facut rapid si automat cu pluginul de automatic updates pt wordpress. Nu stiu daca sa fac si aici.

      (Citează)

  7. Numai pentru functia de one-click-update la plugins merita instalat.

      (Citează)

  8. Functia care ma interesa cel mai mult nu merge in testele mele. E vorba de multi-file upload, nu pot selecta mai multe fisiere pt upload, nu apare nici un progress bar, ci doar multe erori in Error Console. Nu inteleg de ce, poate pt ca am facut update de la 2.3.3 la 2.5.1 pe blogul de test in loc de instalare curata. Patesc exact ca aici, dar inca nu am gasit nici o solutie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus