un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

XP SP3 pe Softpedia

24 Apr 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Nu ştiu de ce şi cum, dar SP3 este deja disponibil pentru download pe Softpedia. Dacă îl bagă cineva, să îmi zică şi mie ce e în plus şi dacă i se pare mai rapid sistemul, trecând peste inevitabilul efect placebo ce vine cu orice update.

  4 comentarii

 1. Astept sa-l ieu de pe site de la Microsoft .

    (Citează)

 2. e varianta pentru firme care fac calculatoare gen Dell, dar pe un tracker, la comments se plangeau multi ca face probleme, baca nu recunoaste placa de retea, ba ca nu merg jocurile. Raman la sp 2

    (Citează)

 3. Merge ca uns, nu am nici o problema, l`am luat de sp.App nwradu tema asta in ie se vede ca naiba, in ff e ok.totusi…

    (Citează)

 4. Ceva in plus are?

  Am testat tema si in IE6 si in 7, arata la fel ca in FF.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus