un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Demisia lui Cioroianu

13 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Decesul unui român prin greva foamei, într-o închisoare din Polonia, a avut loc pe 18 ianuarie. Ştirea aceasta a venit puternic doar acum câteva zile, după ce s-a terminat summitul NATO. Consecinţa ei directă este demisia lui Cioroianu din funcţia de ministru de externe.

Am senzaţia că a fost adusă abia acum în prima pagină a ziarelor special pentru a-l face pe Cioroianu să demisioneze. Altfel nu văd cum se explica acest decalaj între 18 ianuarie şi 7-8 aprilie, când ştirea a apărut şi în mass-media română. Să nu uităm ce se zice despre Cioroianu, că delegaţia americană n-a vrut să fie întâmpinată de acesta la aeroport, că nu mai era agreat după diverse gafe şi declaraţii aiurea atât din perioada vizitez sale în SUA cât şi recent pe la Summit. Şi după 4 zile, iată cum apare ştirea ce îi forţează demisia.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus