un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A inceput sezonul 4 din Galactica

5 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am văzut astăzi primul episod din sezonul 4 al serialului Battlestar Galactica, după un an de aşteptare. Deşi este ultimul sezon şi trebuie rezolvate multe chestiuni, episodul nu a fost unul cu mari dezvăluiri sau cu evenimente extraordinare. Mi-a plăcut secvenţa de la început, una din cele mai bune bătălii spaţiale din punct de vedere al efectelor speciale. Să vedem în continuare ce ne-au pregătit scenariştii.

  1 comentariu

 1. aa, un fan sf:> stargate iti place?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus