un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pregatiri de summit

21 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am fost astăzi în Palatul Parlamentului. Era agitaţie mare. Pe afară nişte muncitori făceau tribune, plantau flori, trăgeau cabluri. La intrare treci prin controale ca la aeroport. Pe toate culoarele se lucra de zor, se pregăteau sălile, pompierii verificau camerele, se instalau echipamente şi cabluri. E drept că nu foarte profesionist, dar cât să meargă… am văzut o junglă de cabluri ce intrau în vreo 10 reglete, dacă apărea o problemă cred că dura o zi doar să-ţi dai seama ce e pe acolo. Din ce discuţii am auzit, se lucrează până târziu în noapte.

La intrare era o tânără destul de drăguţă, îmbrăcată ca de “mall”, cu pantaloni mulaţi şi geacă din aia scurtă, plus poşetă ţinută la cot, şi părea foarte nervoasă în timp ce aştepta şi dădea de zor telefoane. Probabil că nu-i mai apărea deputatul şi avea nevoie urgent de sponsorizare.

Am şi un set de fotografii de la vizita de anul trecut, pt cine nu l-a văzut.

  1 comentariu

 1. Am fost si eu.. vroiam sa intru la MNAC la expozitia de animatie.

  Desi pe site scria ca e deschis pentru 7 luni, m-au anuntat baietii de la poarta ca “domnisoara, e inchis ca vine summitul”. A-ha

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus