un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

nVidia cauzeaza 30% din crashurile de Vista

28 Mar 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Un raport făcut de Microsoft conţine şi o statistică din care reiese că în 30% din cazurile în care Vista a picat de vină a fost nVidia prin driverele lor varză, care la un an de la lansare tot praf sunt. Intel şi ATI au câte 9% fiecare. Grafic plăcintă şi articolul întreg pe Ars Technica. Aşa cum bănuiam, de multe ori nu Microsoft e de vină, dar e mai la modă să înjuri corporaţiile mari şi globalizarea.

  2 comentarii

 1. si pe langa asta nici nu scot drivere pt seriile mai vechi care ar fi perfect compatibile – eu n-am drivere pe mobo nForce2 Deluxe, noroc ca merg cele de nForce4/AMD

    (Citează)

 2. Si parca ATI erau aia cu drivere de toata pasta…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus