un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lucruri care le plac albilor

20 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Cică acesta ar fi un blog controversat: Stuff White People Like. Sunt 90 de elemente în listă până acum, poate mai creşte, cert e ca din 12 ianuarie şi până acum a avut 15 milioane de vizualizări. Mie mi se pare doar o altă listă idioată cu stereotipuri, dar suficient de mare încât fiecare să se regăsească măcar într-unul din ele, însă cine sunt eu să mă împotrivesc controversei pe net (mai ales că dacă aşa zice Hotnews, de unde am găsit informaţia, înseamnă că e adevărat)? Click în sidebar pe Blogroll: Full List pentru a vedea toată lista.

Din acea listă mie nu-mi place decât #8 Barack Obama, #13 Tea, #54 Kitchen Gadgets, #63 Expensive Sandwiches (nu că aş mânca prea multe) şi atât. Cam puţine.

    2 comentarii

  1. #11 Asian Girls – no asian girls?

    #31 Snowboarding – Tru’. Nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata altceva decat un alb pe placa, in conditiile in care sunt fan Burton.

    #82 Hating Corporations – Nu-i pot numara.

      (Citează)

  2. Nu-mi plac asiaticele. Mi se par micute, papusele, fragile… nu au aspect de femeie.

    Poate sunt negru :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus