un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Comploturi peste tot

21 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Am urmărit ieri foarte amuzat ce s-a întâmplat în meciul Rapid-Steaua. Toţi oamenii din fotbal la un loc au mintea cât o nucă (din aia caju, nu normală), altfel nu-mi pot închipui de ce au făcut astfel de declaraţii.

Cum să susţii că a fost un complot, că un stelist s-a deghizat, s-a băgat în galeria Rapidului, a prins momentul oportun, a ochit perfect şi l-a lovit drept în cap pe arbitru, ca să dea vina pe rapidişti? E aşa greu să recunoşti că propria ta galeria a sfeclit-o, că din cauza unui suporter huligan, Rapidul pierde meciul şi e posibil nici să nu mai fie acceptaţi în cupele europene?

Alte declaraţii de pomină: “arbitrul a creat un precedent periculos”. Păi bine că l-a creat, că altfel ajungeau să se şi bată pe teren fără să se ia măsuri. În alte ţări arbitrul opreşte meciul doar dacă se aruncă din tribune cu diverse, nu abia atunci când este lovit personal. Danemarca a pierdut calificarea la Euro 2008 după ce un suporter a intrat pe teren şi a încercat să-l lovească pe arbitru, deşi nu prea l-a nimerit. Nu trebuie stat la discuţie, ca şi aşa fotbalul se duce naibii şi e înlocuit doar de violenţă, înjurături şi huliganism. În alte ţări lumea se duce pe stadion cu soţia, cu copiii de orice vârstă… la noi se merge doar pentru bătaie.

In imagine: Noul echipament pentru arbitri.

Foto: EliteK9.

    3 comentarii

  1. cand s-a intamplat pe alte stadioane inclusiv ghencea nu s-a luat nicio decizie + arbitrul s-a intors exact in acelasi loc pentru a incita si mai mult spiritele. spune-mi tu mie ce gloata se potoleste cand este rugata cu frumosu s-o faca? cauta pe youtube momentul cand suporterii stelei ieseau de la un meci, injura jandarmii si cand au intrat baietii in ei nu mai stia niciunu pe unde sa alerge.

    legea e aberanta, de ce sa plateasca echipa, jucatorii care isi dau sufletul 90+ minute cand se poate foarte frumos purcede la evacuarea sectorului.

    si inca o chestie, cand am fost la rapid steaua in uefa ne-au controlat la sange de brichete, monezi,and so on, la fel si la meciul romania turcia. aici e vorba de incompetenta jandarmeriei si ratatilor din fruntea fotbalului romanesc. degeaba a facut mitica legea daca este aplicata doar pe hartie.

      (Citează)

  2. Ai dreptate, echipa n-ar trebui sa plateasca pt ce a facut un suporter. Dar nu este atat de simplu si in practica. In realitate lantul evenimentelor este altul: suporterul respectiv nu respecta regulile – meciul se suspenda – echipa plateste – suporterii se cumintesc ca sa nu se mai intample – jandarmii controleaza mai bine ca sa nu se mai intample – jocurile viitoare se imbunatatesc.

    E ca atunci cand e nevoie de o tragedie ca sa se regandeasca niste masuri, niste reguli, etc.

      (Citează)

  3. gloata n-o s-o potolesti niciodata cu exemple d-astea. mai rau ii intarati. amenzi dupa legea lui mitica si bataia de la jandarmi ( doar sa-si faca si ei datoria la intrare in stadion ). cate meciuri au jucat granzii cu portile inchise sez trecut + asta? atunci de ce aceste evenimente? see my point?

    ce s-a intamplat la meciul asta a fost o caterinca. uita-te cum s-a jucat ( f dur ); moneda, bricheta, motive sa-l suspende fiindca nu a avut ocazii sa defavorizeze rapidu. pancu a fost lovit la craiova, ganea l-a strans p-ala de gat, pancu iese sangerand de pe teren in meciul cu steaua ( vreun cartonas rosu? )

    asta e liga noastra, sa ajunga steaua iar in UCL si sa faca 0 puncte, CFR la fel. celelalte echipe din UCL cu punctele si performanta, noi cu furtul si prezenta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus