un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Start la votat bloguri

16 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

S-a dat startul la prima etapă de votare a blogurilor la Roblogfest 2008. Până pe 28 februarie oricine îşi face cont pe site-ul oficial poate vota blogurile preferate la categoriile publice de vot.

Acest blog este nominalizat la:

  • cel mai bun blog personal
  • cel mai bun blog de divertisment
  • cel mai bine scris blog
  • cel mai bun blog

Aşadar, dacă vă place acest blog şi reveniţi cu plăcere şi cu acea nerăbdare nefirească, aproape orgasmică aş putea spune, de a descoperi ce am mai scris, vă rog să îl votaţi la una sau toate din categoriile de mai sus. Este înscris sub numele “nwradu blog” şi deci în sortarea alfabetică apare la litera N. Dacă nu vă place acest blog, votaţi un altul. Nu e un efort mare, iar concursul are nevoie de cât mai multe voturi pentru a stabili un clasament cât mai precis.

Eu voi începe să mă uit prin blogurile nominalizate la diversele categorii şi să mă decid pe cine să votez şi eu. Voi căuta să găsesc blogul care merită premiul în respectiva categorie. Pot zice din start că nu voi vota nici un blog ce conţine înjurături inutile sau limbaj aiurea, indiferent de cât de interesant ar fi conţinutul efectiv. Dar aia e treaba mea. Voi votaţi cum vreţi (preferabil pe nwradu, e belea!).

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus