un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plec 3 zile in Slovenia

23 Feb 2008  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Duminică noapte plec trei zile în Slovenia, şi mă întorc miercuri noaptea. Destinaţia finală este Kranjska Gora, o staţiune în munţi, aproape de graniţa cu Italia şi Austria, şi ajung acolo via Budapesta şi Ljublijana. Pare a fi un loc mişto şi cu peisaje interesante. Prognoza arată ploaie pentru săptămâna următoare, dar sper să nu fie adevărată.

Nici să zbor de 4 ori în 3 zile nu-mi face mare plăcere. Sper să nu fie probleme, să nu fie întârzieri şi să nu-mi piardă bagajele cum se mai întâmpla uneori la zborurile cu conexiune.

  6 comentarii

 1. Alexandru.Giurca

  23/02/2008 la 11:15 AM

  Viziteaza si Salzburg. Nu e prea departe.
  Alex

    (Citează)

 2. Asteptam micile ghiduri cu care ne-ai obisnuit si pana acum:). Si bineinteles poze :P

    (Citează)

 3. Am fost prin Salzburg acum cativa ani. Frumos oras, m-as intoarce cu placere acolo, dar acum nu este posibil.

    (Citează)

 4. Daca pleci cu scarbiciul poate ne spui si cu ce te ocupi tu de te trimit astia in excursii. Serios. Vreau si eeeuuu. Sunt dispus sa ma reprofilez (actualmente contabil). :)

    (Citează)

 5. Asteptam pozele.
  BTW, ai fost vineri seara la bere in Antic?

    (Citează)

 6. Drum bun mestere, da sa incerci si ke babii pe acolo sa ne zici cum sunt eventual sa vii cu poze >:D<

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus