un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Microsoft vrea sa cumpere Yahoo

1 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

44,6 miliarde de dolari oferă Microsoft pentru a cumpăra Yahoo, sau 31 de dolari pe acţiune, zice Techcrunch, care are şi textul scrisorii trimise de Steve Ballmer celor de la Yahoo. Îi interesează în principal potenţialul de publicitate pe care îl are Yahoo. Nu-i rea oferta pt o compania de Internet, dar mă îndoiesc că Yahoo va accepta şi apoi este şi problema acordului guvernului pt aşa tranzacţii. Oricum, şi dacă se întâmplă, probabil că peste câţiva ani se vor simţi modificările pe Internet.

Mă întreb ce Project Manager şi cât management îţi trebuie pt a realiza aceasta absorbţie, în caz că bat palma.

  2 comentarii

 1. Mark Cuban a vandut yahoo pentru 1 miliard $. In doar cativa ani mi se pare prea mare diferenta de 43 de miliarde.

    (Citează)

 2. Cum adica a vandut Yahoo?
  Poate a vandut catre Yahoo, mai exact a vandut broadcast.com, dar nu pe 1 miliard, ci pe aproape 6 miliarde.
  Fiind in timpul dotcom bubble, tranzactia s-a facut in actiuni Yahoo, dar Cuban a fost suficient de dezghetat ca sa vanda la greu actiuni si sa faca rost de bani. Nu de alta, dar voia si el sa fie proprietar de echipa de baschet. Asta pentru ca la ei fotbalul e mai anonim asa :D.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus