un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Deductie logica

23 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Acest titlu apare într-un articol pe Hotnews. Cum poate crede cineva că Tăriceanu nu vrea ca alegerile să se desfăşoare în timpul campionatului Euro 2008 din cauză că e pasionat de fotbal, şi vezi Doamne ar vrea să stea să se uite la meciuri în loc să fie preocupat de problemele administrative legate de referendum? Nu e mai logic să presupui că nu doreşte suprapunerea celor două evenimente pentru că se teme de absenteism la urne (dacă vor fi 3 meciuri pe zi naiba mai iese din casa să voteze), pentru că se teme că ştirile sportive şi goana după ce-a făcut Mutu prin Elveţia vor astupa campania electorală şi dezbaterile televizate şi promisiunile candidaţilor la primărie? Nu, probabil că nu are chef de alegeri pentru că ar vrea să stea cu o bere şi seminţe la un meci bun…

  1 comentariu

 1. Si se vedea clar ca nu e pasionat de “futbol”: a vorbir despre campionatul MONDIAL de fotbal, ziaristilor le-a fost mila de el si la-u curectat discret :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus