un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Britney Spears e dusa rau

28 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Din ciclul “atunci când eşti tânăr, bogat şi de succes, e cazul să te distrugi singur” m-am amuzat citind câteva posturi despre Britney Spears pe bloguri străine:

Prietenul ei paparazzi a filmat-o în timp ce vorbeşte la persoana a 3-a despre ea şi aiurind pe acolo – la Perez Hilton.
Mulţi cred că are o dublă personalitate după ce într-o zi i-a invitat pe ziarişti să bea şi să mănânce la ea în casă, iar după un timp s-a speriat când i-a descoperit acolo – la WWTDD.
Unchiul ei zice că la 13 ani Britney bea, la 14 lua droguri şi pe la 18 trăgea cocaină. Şi lumea credea imaginea aia de virgină – tot la WWTDD (plus o fotografie în bluză transparentă, în caz că cineva e obsedat de Britney în felul “acela”).

Propun să-mi doneze şi mie cineva o grămadă de bani, şi să vedem dacă voi ajunge şi eu să fac astfel de excese. Chiar sunt curios să văd cât de bine aş rezista. Pe bune, să-mi dea cineva câteva milioane de euro (merg şi dolarii, nu sunt mofturos) şi explorez cu mare plăcere dacă voi rămâne om normal (sau mai bine zis, “aşa cum sunt acum”, chiar normal nici eu nu mă cred).

Tot pe WWTDD, când citeam ce mai e nou, am dat şi peste câteva fotografii bune cu actriţele din viitorul James Bond, Olga Kurylenko şi Gemma Arterton. Arată bine, dar parcă se putea şi mai bine.

    2 comentarii

  1. oh britney cum pot sa se ia de britney si vai doamne britney, arata asa de biiine!
    jeez, /ignore!

      (Citează)

  2. fa un “give nwradu a buck” =))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus