un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ajutati un blogger sa vanda o placa

31 Jan 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Am diverse componente de PC şi alte obiecte inutile prin casă, aşa că lichidez soldul. Prima la vânzare este o placă video 7600GS pe slot AGP, care mai are un an de garanţie şi pe care eu am utilizat-o doar vreo 6 luni. A mers excelent în orice joc apărut până acum vreo 4 luni, când am facut upgrade la tot calculatorul.

Am pregătit o pagină de vânzare pe care voi mai pune şi alte obiecte (vând şi un aspirator, dar întâi să mă documentez bine despre ce face, că e mai special aşa… coming soon). Între timp, citiţi despre placa video şi dacă sunteţi interesaţi, mail la thebrightsky [at] gmail [punct] com.

  4 comentarii

 1. sa vad cum stau cu banii ca ti`as lua`o eu :)

    (Citează)

 2. Meet new people. :)

  He needs what you got.

    (Citează)

 3. Intentia a fost buna Ela, dar placa mea de baza nu poate discuta cu placa lui video. Nu au aceeasi interfata. (placa mea de baza – PCI Express, placa lui video – AGP). Dar apreciez gestul. Oricum placa mea video e inca in garantie si in urmatoarele 20 de zile va reveni acasa. Sper sa ma gaseasca inca in viata :)

  Si pentru ca am intrat ca taranu’ in casa, tropaind din cizme, sa salut macar lumea. Salut Radu, nice to meet you!

    (Citează)

 4. Salut Divisor. Cand am lansat blogul avea in header aceeasi imagine cu Cloud din avatarul tau.

  Mersi pt intentie Ela.

  Voi mai lasa placa o vreme anuntata doar aici pe blog, apoi voi pune anuntul si pe site-urile de vanzare si probabil se va da, dar pana atunci… nu ratati ocazia.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus