un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Petrecere de Craciun, cu taxa

16 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

La Banca Românească am aflat că anul acesta trebuia să se ţină petrecerea de Crăciun în Coyote Cafe din Pasajul Victoriei. Mai amuzant e că această petrecere se va face cu banii angajaţilor. După cum scrie Iris pe blog, taxa este de 70 de RON de persoană. Pentru că nu şi-au anunţat participarea decât puţini angajaţi, petrecerea s-a amânat pentru ianuarie, deşi am o presimţire că atunci vor avea şi mai puţini chef.

De ce ar da cineva 70 de lei firmei, când ar putea să le spună colegilor preferaţi “hai ba să ieşim noi la un suc, şi măcar plăteşte fiecare cât consumă” şi gata? Să ceri bani angajaţilor pentru a le organiza petrecerea de sfârşit de an, care până la urmă ar trebui să fie modul prin care firma să le mulţumească pentru activitatea lor, mi se pare aiurea rău şi culmea zgârceniei.

Sunt curios cum va fi a mea, cândva săptămâna viitoare. Nu se anunţă prea roz. Dar măcar nu dăm noi banii pentru ea. La multe firme deja a fost. Dacă vrea cineva să spună cum a fost a lui/ei, aveţi cuvântul.

  2 comentarii

 1. Da mai, da. Noi suntem saraci. Ia sa-mi aduci si mie un fursec de la petrecerea ta si un cico. :P

    (Citează)

 2. Ce fursec? Sa-ti aduca un cocktail, o lada de bere, o tava de aperitive. Lasa ca stiu eu ca la ei la petreceri se lasa cu risipa…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus