un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Gmail

8 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Am văzut astăzi că am versiunea nouă de Gmail pe conturile mele. Scrie sus “Older version” în caz că vreau să revin la cea anterioară. Problema este că nu văd nici o diferenţă, nici o îmbunătăţire majoră. Am observat că este altă versiune doar pt că portocaliul mesajelor este acum doar un galben-pai. Şi sunt câteva opţiuni în plus prin meniul More Actions, sau o atenţionare la Select All că ai selectat toate mesajele din acea pagină, nu din tot Inbox-ul. Ce tot programează acolo nu ştiu…

  3 comentarii

 1. Ce voiai? O interfata Vista-like sa nu mai recunosti nimic din ceea ce te obisnuisei. Majoritatea lucrurilor s-au facut “under the hood” (optimizare de viteza in mare parte).

  Partea proasta, ca de obicei la Google, este ca n-au nicio legatura cu standardele. O groaza de hack-uieli bazate pe tampenii implementate in Fx sau IE doar pentru eye-candy.

  M-as astepta la mai mult de la un asemenea gigant.

    (Citează)

 2. Nicolae Gabriel

  08/11/2007 la 6:39 PM

  e adevarat .. ca e “under the hood” … dar sa punem problema si altfel, defapt .. ei au venit cu modificarea asta “silent” .. doar ca s-a facut mare buzz de restu nu de ei :)

    (Citează)

 3. Nu vroiam Vista, dar as prefera sa iasa din Beta, sa adauge foldere in loc de labels si alta cateva imbunatatiri mai mari. Ce au facut ei acum nu merita si adaugarea unui buton “Older version”. O schimbare adevarata a avut Yahoo Mail, pe cand Google doar a modificat niste culori.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus