un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

NFS ProStreet

17 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Am instalat noul NFS: Pro Street ca să văd ce e şi cu el. Mi se pare naşpa. Nu mai e un oraş întreg, nu mai e poliţie, nu te mai relaxezi mergând cu maşina la întâmplare şi învăţând zonele. S-a trecut la un joc de curse legale, desfăşurate pe diverse circuite şi în diverse formate (circuit clasic, drag, drift, etc). Maşinile se pot customiza mult mai mult, plus tuning inclusiv în “wind tunnel”. Dar parcă merge bizar jocul, şi dacă nu exersezi mult nu te poţi obişnui cu felul în care reacţionează maşina. Cred că este o idee nasoală să-l joci din tastatură.

Jocul cred că se adresează doar celor pasionaţi de tuning. Pe mine de ex nu mă interesează fabricantul motorului, ci cu cât îmi îmbunătăţeşte maşina. Cu toate acestea, jocul îmi permite să aleg dintre 6 motoare, de la fabricanţi diferiţi, care costă identic şi oferă performante suplimentare identice. Aspectul vizual poate fi modificat acum mult mai bine, se pot pune modele pe orice parte a caroseriei, dar nu văd rostul, pt că nu influenţează cu nimic jocul (probabil doar îl încetinesc dacă nu ai o placă video bună). Iar cursele au, cel puţin la prima impresie, un regulament cam stufos, cu puncte de câştigat, de dominat, damage la maşini, tipuri de reparaţie, trebuie să vii cu câte o maşină pt fiecare tip de cursă.

Probabil că cei pasionaţi de curse şi timpi şi concursuri vor prefera noua variantă a jocului. Eu preferăm ceva mai simplu, în care să mă alerge poliţia când nu am ce face 20 de minute pe acasă. Cei care îl jucau pt aspectul maşinilor şi grafică bună vor fi dezamăgiţi (pt că aspectul nu te încălzeşte cu nimic, iar grafică o fi bună, dar în deşert e cam pustiu şi n-ai ce vedea).

    2 comentarii

  1. de cerinte nu zici?=)) ca sparge de rupe topurile. eu pe 7600 gs nu tineam nimic mai mult de mediu la 1024×768… hai bine poate e si de la vista nitel dar totusi! cam multe pentru cum este, fata de carbon de exemplu care desi era cam extraterestru la niste chestii era mult mai interesant si cu grafica destul de buna

      (Citează)

  2. Mergea bine in 1280 cu totul pe High si AA 8x. L-am redus la 2x si merge si mai bine acum. Dar grafica e inutila, nu ai timp sa te uiti la ea si oricum nu ma incalzeste cu nimic. Preferam sa fie jocul mai amuzant.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus