un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hai cu radarul

13 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Am zis mereu că dacă Poliţia Rutieră ar dori să facă bani mulţi din amenzi, este suficient să instaleze în pasajul de la Unirii un radar şi o cameră de luat vederi pt recunoaşterea plăcutelor de înmatriculare. Azi mergeam cu 100 la oră prin pasaj, şi m-a depăşit un Fiat Seicento. Nici nu ştiam că un fietuţ din ăsta mic cât un Tico poate prinde aşa viteza.

  2 comentarii

 1. Aia e singura portiune in care se ruleaza bine dupa ce scapi de traficul de la Tineretului si inainte sa ajungi in cel de la Inter si tu vrei sa bage radare?!:-0

  Tz tz tz.. Apropo.. tu de ce mergeai cu suta? :-” Esti pasibil de cel putin 30 de zile.. mwhahah.

    (Citează)

 2. Pai teoretic intrucat la iesirea din pasaj oricum stau la semafor, nu mai conteaza in cata vreme il strabat si deci cu ce viteza merg.

  Mergeam cu 100 pt ca asa merg toti. Dar e periculos, de asta zic ca POlitia ar putea face niste bani buni acolo si ar opri si un fenomen nedorit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus