un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A dat cineva electronicele?

6 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

3 noiembrie a trecut. A dus cineva electronicele vechi în faţa casei/blocului? A venit primăria să le ia? Eu n-am văzut pe nimeni, şi m-am plimbat prin oraş în acea zi. La ştiri am văzut ceva minor, culmea, cu un profesor de-al meu de la Electronică ce declară în interviul luat în timp ce ducea un monitor în faţa casei că e o idee bună şi o iniţiativă lăudabila. Oare i-a luat cineva monitorul de acolo?

    5 comentarii

  1. eu am ridicat problema la scoala. avem cam 30 de pc`uri puse la pastrare in ceva beci. am spus ca ar fi bine sa le duca cineva. la care directoarea: pai cine? du`le tu!

    ps: maica`mea a aruncat radioul cu care asculta taica`meu europalibera. era tot plin de crapaturi si amintiri :)

      (Citează)

  2. eu am dus o punga plina si un monitor. eu si sora mea. nu stiu ce s-a intamplat cu ele…

    da, “combinatorii”

      (Citează)

  3. vecinul de langa a scos frigiderul si cel de vis-a-vis un tv si un radio antic.
    eu n-am scos nimic ca nu mai am vechituri in casa (e prea mica)…

      (Citează)

  4. EU am vazut un tv probabil fabricat in 1930 scos pe trotuar la ora 9 dim , la ora 22:00 cand am mai avut treaba pe afara era tot acolo doar ca un pic dezmembrat de copii nazdravani .
    In opinia mea daca vrei sa faci ceva bun te duci sa le arunci tu la puncte specializate sau vezi ce firme au contract cu primaria sa ridice gratuit de la proprietari de acasa acele bunuri .

    Daca stau sa ma gandesc erau buni si tiganii aia de ii auzeam printre blocuri cu “Fiareee Luaaaamm ” . Macare te scuteau de un drum :)

      (Citează)

  5. Ba tiganii inca mai exista !

    Eu am avut parte de o faza super funny: m-am dus vineri sa o ajut pe mama (ziua ridicarii fiind sambata) sa scoata in fata casei o masina de spalat veche, un Albalux de pe vremea lui Ceasca, care zacea in beci de peste 20 de ani. O fieratanie destul de grea (dar nu ca astea automate de acum care au un bolovan care le face super-grele; aia era in esenta o cuva de metal cu o mica elice inauntru)

    Ma rog, am scos noi masina, si peste 10 minute am mai fost o data sa mai ducem ceva. Ei bine, masina disparuse deja fara urma !!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus