un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

24 si 31 decembrie, libere?

22 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Am auzit zvonuri că Guvernul s-ar pregăti să dea ordonanţa prin care zilele de luni, 24 decembrie şi luni, 31 decembrie, să fie libere prin lege. Asta deoarece în mod normal libere erau 25 şi 26, şi 1 şi 2 decembrie, dar e aiurea să vii din weekend să munceşti luni şi apoi să ai liber marţi şi miercuri. Sper să fie adevărate zvonurile, măcar ca o compensaţie a faptului că anul acesta 1 decembrie va pica în weekend.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus