un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La SIAB 2007

7 Oct 2007  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

M-am întors de la SIAB. Mi s-a părut mai slăbuţ ca acum doi ani, şi nu înţeleg de ce îl laudă toată lumea. Cred că este un fel de impresie artificial creată prin publicitate. Femeile erau frumoase, dar parcă mai puţine ca în alţi ani. Iar maşinile sunt cele de pe stradă, nu am văzut nici un model interesant nou.

Am făcut două ore pe acolo şi încă una la întoarcere. Era coadă pe DN1 de la ieşirea din Bucureşti şi până la intrarea la aeroport, din cauza SIAB-ului. Parcarea e în câmp, pe pietriş. În vechea hală Metro Otopeni se găsesc doar accesorii şi maşini tunate. SIAB-ul propriu-zis este în două corturi construite lângă.

Cele mai marfă femei erau, ca şi acum doi ani, tot la KIA. Aveau din nou majoritatea tipelor de pe la Divizia Sexy şi din Playboy (de fapt era cam dezolant; toate arătau foarte bine, şi toată lumea ştia că nu poate decât să se uite, nu ai nici o şansă să pleci acasă cu una din ele; plecai chiar dezamăgit de la stand). Şi la Lancia era o blondă cu nişte sâni imenşi, de nu puteai să te uiţi la altceva (abia acasă, uitându-mă la pozele făcute, am văzut că era standul Lancia). Alină Gheorghe era pe la motocicletele Honda. La Petrom erau nişte fete foarte drăguţe. Am zis mereu că dacă ar angaja astfel de fete şi în benzinării, numai de acolo aş alimenta. Sau o spălătorie auto unde să lucreze numai femei frumoase, sumar îmbrăcate. O idee bună de afacere. Unele standuri nu aveau deloc fotomodele, pt că arătau mai bine maşinile (de ex la Audi), iar la unele erau bărbaţi (arătau bine, şi spun asta într-un mod complex non-homosexual).

Iar la maşini… nimic special. Poate doar Dacia Pickup. Lumea făcea poze la Audi R8, dar am văzut două prin Bucureşti de acum vreo două luni. Supermasini nu erau, cel mai tare fiind un Lamborghini Gallardo, de care iarăşi este plin oraşul. Preţurile în schimb erau mari. Un Range Rover este 91.000 de euro, şi la o plimbare prin oraş se întâlnesc lesne minim 10 bucăţi. Un Mercedes clasa S blindat era 384.000 fără TVA. O grămadă de maşini mi s-au părut scumpe şi cu materiale proaste înăuntru. Dar asta e oferta, nu ai ce face.

La plecare, am văzut invalidat şi raţionamentul “dacă aş avea o maşină marfă, aş putea avea şi pe tipa care stă la stand lângă ea“. Trei fotomodele s-au urcat într-un BMW X3 şi au plecat spre casă, aşa că îţi trebuie minim o limuzină ca să agăţi ceva, nu orice maşină.

Fotografii mâine.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus