un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pasiunea mea secreta

19 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Şedinţele de bloc. Cred că şedinţele asociaţiei de locatari au scăpat din Cutia Pandorei, împreună cu celelalte rele din lume. Altfel nu-mi pot explica motivul pt care adunând 20 de oameni la un loc, se creează un scandal continuu din care nu se înţelege nimic, un loc în care vorbesc toate vocile în acelaşi timp, în care tabără pensionarilor combate creşterea fondului de rulment, împotriva celor care au bani şi vor să dea oricâţi numai să arate bine blocul. Este mereu frig, este mereu plictiseală şi înghesuială, toţi par adormiţi, dar la cel mai mic inconvenient se transformă în tigri bengalezi şi fac scandal că pe stadion. Nu sunt niciodată veşti bune, şi niciodată nu se decide ce se va face în continuare, ci doar îşi dă fiecare cu părerea despre ce ar trebui făcut şi ce nu-i convine lui să plătească.

Azi, reprezentând cu mare mândrie apartamentul 59 la o astfel de şedinţă, am descoperit ceva ce am bănuiala că anumiţi vecini au ştiut şi implementat de multă vreme: că dacă te duci deja ameţit de un pic de băutură, te doare undeva de tot scandalul. Şi chiar râzi când o vecină spune că ea stă la “69”. Şi când se uită toţi bizar la tine, neştiind de ce râzi când femeia se plânge, pe bună dreptate, de lipsa căldurii şi de interfonul defect, tot te doare în acelaşi loc.

    2 comentarii

  1. intr-un fel de-abia astept si intr-un fel ma tem de prima mea sedinta de bloc de la apartamentul personal… pentru ca stau intre multe babe cu potential exploziv.

      (Citează)

  2. Pai ai doua posibilitati: fie te duci beata, ca sa nu-ti pese, fie te duci cu un aspect de “fetita cuminte”, cu rochita draguta, codite si politicoasa pana la Dumnezeu, eventual si cu o carte in mana ca sa te faci ca studiezi ceva chiar si acolo.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus