un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Azi la televizor

13 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Era emisiunea “Ce se întâmplă doctore?” cu Oana Cuzino pe la ora 18 pe ProTV. Vor să o transforme în noua Teo? Era Nicoleta Luciu împreună cu sora ei (pe care nu ştie nimeni cum o cheamă şi nici nu se va interesa nimeni, câtă vreme e şi Nicoleta în cadru) şi ghiciţi ce făceau?… atenţie că e tare… găteau! Abia reuşeau să nu se rănească reciproc cu cuţitele, se vedea dexteritatea în ale gătitului. Cred că operatorii purtau armura anti-glonţ. Iar apoi apăruse şi Laura Cosoi în bucătărie. Să chemi astfel de femei la o emisiune culinară e ca şi cum l-ai chema pe Hitler arbitru la un concurs de iepuraşi pufoşi, nu crede nimeni ce vede.

Măcar sunt două meciuri tari, România-Olanda începe acum şi pe la ora 22 pe TVR2 este Anglia-Franta în Campionatul Mondial de Rubgy, un adevărat spectacol.

B1 TV, dacă tot şi-a făcut altă siglă, a decis să uite imaginea aia cool făcută prin emisiunea “Naşul” şi s-a băgat pe manele. Ieri pe la ora 22 sau 23 transmiteau numai videoclipuri cu manele, cu tot cu Top 10 prezentat de o blondă, şi aşa au ţinut-o până în noapte.

    2 comentarii

  1. hai, ba , Radule, ce-s cu subiectele astea din ultima vreme? pot si singur sa vad ce emisiuni kkcioase sunt la TV, macar pe bloguri vreau sa gasesc ceva mai interesant. daca mergi tot asa, nu mai citesc, pe cuvant

      (Citează)

  2. Care imagine cool si care emisiune “Nasul” ? :)
    Să fim seriosi…Nasul e doar un talk show ca oricare altul, nu are absolut nimic special cu care să se diferenţieze de alte emisiuni de gen.
    Iar la imagine nu mai vreau să ma refer, tinand cont ca vorbim de postul care reprezinta News Corp. in Romania. Da, singla e faina, la fel si pachetul grafic, o imagine clara, simpla si placuta ochiului, au adus prima serie din “24” (care app, va trece ca si neobservata), dar cam atat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus