un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua s-a stins?

19 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Tolontan zice că Steaua a jucat foarte bine, că a atacat, că a presat. Nu e destul. Trebuie să şi obţii ceva din joc, nu doar să plimbi mingea. Iar eu asta am văzut în acest meci, în repriză a doua… se plimbă mingea între jucători, dar nu ştie nimeni să o ducă în careul advers, nu părea o strategie de echipă şi un plan mai mare decât “să nu pierdem mingea”. Nu ştie nimeni să dea gol, nu din atac, iar jumătate din jucători sunt depăşiţi de nivelul acestei competiţii. Sunt însă toţi specialişti în pase înapoi la portar, şi în centrări care ajung în partea cealaltă a terenului. Nu ştiu ce-i învaţă Hagi, poate crede că toţi jucătorii au talentul pe care îl avea el, de a lua mingea şi a o duce până în poartă, dar nu mai este cazul. Azi nu meritam victoria, poate doar egalul. Un singur şut pe poarta a avut Steaua, în tot meciul. Am speranţa că la Bucureşti învingem în partida retur.

În alte partide, Arsenal a bătut pe Sevilla cu 3-0. I-a rupt, eu credeam că Sevilla face surpriză şi iese pe primul loc în grupă. Mai au şanse, dar Arsenal le-a arătat deja cine e mai bun dintre ei. Iar Barcelona – Lyon tot 3-0, ăla cred că a fost meci şmecher.

***Update***: a demisionat Hagi, deşi acum ştirea nu a apărut decât pe Sport.ro. Sper să vine Rednic că antrenor, nu din nou Olaroiu. Cu “Oli” s-ar intra într-un ciclu urât, pt că vine ca antrenor, pierde în continuare meciuri, dar are o scuză, că abia a preluat echipa, şi abia după multă vreme se vor mai face schimbările necesare.

  2 comentarii

 1. Si totusi optimist cum sunt sper si io ca din cele 4 meciuri cu GRAnZII grupei vom putea lua macar 2 puncte si a final cu Slavia sa ii batem ! Dar cred ca visez frumos !
  :(

    (Citează)

 2. barca-lyon chiar a fost un meci tare… nu prea au miscat francezii, in schimb messi a facut ce a vrut in teren. parca si ronaldinho a aratat ca putea odata. pt steaua nu am comentarii. a tinut mingea 10 minute in 25 d metri de poarta cehilor si nu a fost in stare de un sut sau o centrare care sa dea ceva speranta

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus