un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Prea repede

25 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Un coleg de la muncă a murit vineri. Am aflat ieri. Azi deja îl înmormântează. Era un om bun, genul alături de care îţi face mereu plăcere să lucrezi. Am învăţat multe de la el în cele câteva luni în care am lucrat împreună. Era mereu vesel, şi părea lipsit de orice grijă sau de stresul care îi cuprinde pe alţii. În orice sediu mergea, lumea se bucura să-l vadă. Era priceput la orice lucru de pe aici, şi te ajută cu plăcere în orice problemă aveai, având mereu o soluţie sau un sfat bun de dat.

Mi se pare foarte aiurea totul. Să faci infarct la 34 de ani. Să mori aşa, dintr-o dată, iar în câteva zile să te înmormânteze şi să nu mai vezi niciodată acea persoană. Mă gândesc cât de groaznic trebuie să fie pentru familia lui, să treci în decurs de mai puţin de o săptămână de la viaţa normală, de zi cu zi, la a nu mai vedea niciodată tatăl şi soţul. M-am gândit şi m-am răzgândit de multe ori, ieri, dacă să merg la înmormântare sau nu. Nu-mi plac înmormântările, şi parcă prefer să-mi aduc aminte de om vesel şi plin de viaţă, aşa cum era acum două săptămâni când l-am văzut ultima oară, decât în coşciug şi cu toată lumea plângând în jurul lui. Dar cred că voi merge, în semn de respect. Pe ultimul drum, merită condus de cât mai mulţi oameni.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus