un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce-am mai aflat zilele acestea

13 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Într-un oraş german se dezactivează toate semafoarele, pt a-i face pe şoferi mai alerţi şi mai atenţi în fiecare intersecţie, sperând astfel să reducă numărul de accidente rutiere. Hotnews. Probabil doar în Germania şi Austria s-ar putea aplica o astfel de metodă cu succes, pt că acolo lumea respectă din proprie iniţiativă regulile. Închipuiţi-vă cum ar fi traficul în Bucureşti fără semafoare… cred că s-ar lasa cu morţi şi răniţi în stradă.

Cineva a tăiat un Ferrari şi l-a făcut limuzină lungă. Aia lipsea.

De la Ştirile ProTV am aflat ieri că Britney Spears a fost iarăşi fotografiată fără chiloţi pe sub fustă, şi că un ţăran din nu ştiu ce sat s-a luptat eroic cu un jder (un animăluţ simpatic) care îi intrase în curte, iar soţia sa a omorât animalul lovindu-l cu ditamai parul în cap. Chestiuni foarte importante, tocmai bune pt ştirile de seară.

Într-un top făcut de unii care evident au prea mult timp liber, Dan Voiculescu iese pe locul 3 al românilor cei mai cumpărători de produse de lux, precum maşini, ceasuri, locuinţe, avioane, iahturi şi alte astfel de chestiuni. Dar în interviuri tot vrea să ajute pensionarii şi copiii şi românii nevoiaşi în general. Banii reali sunt însă mai bine “donaţi” pe lux.

O glumă auzită astăzi la Cârcotaşi pe KissFM: Osama bin Laden deja face planuri să doboare turnurile gemene Becali-Trump ce vor fi construite în Pipera.

    3 comentarii

  1. McLaren exclusă din sezoanele 2007 şi 2008 de Formula 1!

    stiu ca esti fan

      (Citează)

  2. da, e taiat in photoshop. cel putin in prima inagine

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus