un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

The Simpsons Movie

5 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Mă aşteptam la mai mult. N-am râs chiar în măsura în care speram, atunci cand am pornit filmul. Credeam că va fi un film orientat pe un public mai matur totuşi, şi în care să se facă mai mult haz de chestii actuale din societate, de tot felul de evenimente şi scandaluri. În schimb mi s-a părut prea copilăresc şi nu chiar atât de amuzant. Parcă ar mai fi trebuit lucrat la glume şi intriga filmului. Văd că în general lumea zice de bine de el, dar deşi nu e prost rămân la părerea că nu merită nici atâtea laude.

    3 comentarii

  1. spiderpig, spiderpig, does whatever a spiderpig does… childish, dar rad si acum. mie mi s-a parut misto, chiar am ras mult, dar sunt sigura ca am ratat o parte din poante pentru ca nu am vazut nici un pic din serial.

      (Citează)

  2. eu n-am vazut mai deloc serialele si filmul a fost chiar foarte ok. am ras destul de bine. probabil daca ai vazut serialele ti s-au parut mai funny altfel nu vad cum filmul nu e de vazut

      (Citează)

  3. Mie mi-a placut si filmul… Simpsons serialul la-m urmarit cand am fost mai mic, dar acuma nu am dat peste el pe nici un post inafara de cel german si ce rost are sa ma uit acolo daca nu inteleg nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus