un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spania, episodul 1: Costa Brava, fotografii

3 Aug 2007  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

2 comentarii

Am micşorat (1024) şi pus pe net nişte fotografii din prima zi.

Puteţi vedea plaja, cu un nisip foarte fierbinte, cu “bobul” mai mare decât al nostru dar totuşi fin la atingere şi care din cauză că era mai mare, se scutura rapid de pe tine chiar şi când erai ud. Apoi deja urcat pe un vapor de croazieră, fotografiind staţiunile şi bolovanii din mare despre care vă spuneam, şi dealurile. Plaje micuţe, în general pline de turişti străini, multe cu apă albastră ca în fotografia cu vaporul, dar într-un loc era foarte verde şi mai mică. Şi multe vile construite deasupra mării (1, 2, 3). La Tossa del Mar am ajuns la finalul croazierei, care la 24 de euro a meritat toţi banii. De sus din castel priveliştea era foarte frumoasă.

Dacă aveţi Firefox ţineţi apăsat CTRL ca să deschideţi linkul în alt tab, iar în Internet Explorer cred că tasta Shift face acelaşi lucru.

  2 comentarii

 1. mie nisipul mi s-a parut foarte naspa in calella, ma dureau picioarele pe pietrisul ala. poate s-a mai maruntit intr-un an :P in schimb in alicante era suuuper misto…

    (Citează)

 2. superb, se vede simplitatea si frumusetea si curatenia in prima poza cu plaja…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus