un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Nervi cu DVD-urile

26 Aug 2007  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am acum două pachete de 10 DVD-uri marca Imation DVD-R, viteza 16x, pe care unitatea le vede ca fiind maxim 4x. Mă enervează să aştept de 4 ori mai mult timp ca să scriu un disc, pt ca în acest timp nu pot folosi diverse programe ce utilizează intensiv procesorul.

Mi s-a mai întâmplat chestia asta cu nişte DVD-uri LG 16x pe care le vedea tot la 4x. N-am mai luat LG. Imation am avut multe cutii şi nu s-a mai întâmplat chestia asta decât o singură dată, dar acum ambele cutii, luate din Cora la vreo 2 săptămâni distanţă, au probleme. DVD Identifier le vede pe cele Imation ca fiind fabricate de Moser Baer India, dar m-am uitat la un DVD+R mai vechi şi acolo îmi zice mult mai multe informaţii despre disc, faţă de aceste DVD-R noi. Concluzionez deci că discul este varză, nu unitatea (LG GSA-4163B, merge perfect de doi ani). Şi cu TDK au avut probleme nişte prieteni, dădeau eroare la scriere, dar unitatea mea a scris foarte bine discurile din acelaşi pachet. Cu Verbatim nu am avut niciodată probleme iar cele 16x sunt excelente, dar nu se găsesc mereu. Până azi aveam aceeaşi încredere şi în Imation, dar nu cred că voi mai lua de acum (decât poate DVD+R în caz că nu este ceva mai bun).

Mă întreb dacă există un Imation România la care să duc DVD-urile şi să cer banii înapoi. Recomand Verbatim pt că nu am avut niciodată probleme, dar nu vă băgaţi la pachete de 25 de discuri, dacă luaţi teapă măcar să fie la 10 discuri. HP şi Sony n-am utilizat niciodată, si nici Raxon, Estelle sau din alea .

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus