un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce grupa nasoala

30 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Din perspectiva spectacolului. Steaua a fost aproape să aducă la Bucureşti pe FC Barcelona şi pe Olympique Lyon, două echipă care fac spectacol şi cu care şi după ce pierzi, nu poate să îţi pară rău, pt că ai văzut un meci de zile mari. Aşa ce avem? Arsenal? Ce treabă avem noi cu fotbalul englez? Măcar de erau Chelsea sau Manchester. Iar FC Sevilla (sau mai rău, AEK Athena, deşi mă îndoiesc) nu au vedete sau spectacol. Vin, bat şi pleacă. Slavia Praga… altă mare echipă. Preferam să fim cu unii buni rău şi să ne bată, dar măcar să fie spectacol. Asa poate avem şansa să trecem de grupe, dar dacă nu trecem, nici măcar cu niste meciuri frumoase nu ne vom consola.

Arsenal Londra
FC Sevilla sau AEK Atena
Steaua Bucuresti
Slavia Praga

  3 comentarii

 1. Eu ma intreb pe ce medicamente sunteti cand ziceti ca avem sanse sa trecem de grupe. Cum sa bati Sevilla (care a sters pe jos cu Real Madrid) sau Arsenal care de 5 ani numai prin finale CL sau macar prin sferturi isi face veacul.
  Steaua anul asta nu va lua mai mult de 1 punct, si ala improbabil.

    (Citează)

 2. uiti ca Dumnezeu tine cu Steaua ;) ?

    (Citează)

 3. Pai nu cred ca trecem, pt ca nu avem experienta suficienta unor astfel de meciuri. Dar declaratiile vor curge, ca avem sanse, ca nu sunt echipe asa mari… si tot nu ne vom califica mai departe. Macar daca picam cu Barcelona si Lyon stiam de la inceput ca ne-o luam, dar era spectacol frumos.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus