un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cati fani am…

28 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Un blog pe numele “ştii ceva?” a copiat de la mine întreg sidebar-ul, inclusiv cu tot cu Etichete, si direct codul HTML. Adică respectivul are acum pe site scris “seriale, filme şi TV (102)” deşi el nu are aşa o categorie, şi nici 102 posturi la ea, iar la un click acolo se ajunge înapoi pe blogul meu. În rest, blogroll-ul, site-urile utile şi restul sunt copiate şi ele, cu mici modificări de genul “Citesc zilnic” de la mine se numeşte “Citesc oricând” acolo, “Bloguri de urmărit” se numeşte “Interesant… (de urmărit)“, etc. E chiar amuzant. Ar trebui sa vând în sistem de franciză aceste denumiri, pt că am mai vazut şi pe alte bloguri.

    6 comentarii

  1. Cât de penibil, probabil te venerează. Trimite-i un mail cu semnatura ta pe un print screen de blog (al tau sau al lui, nu contează) :P

      (Citează)

  2. ar trebui sa te bucure, pentru ca esti un etalon pentru bloggingul din Ro.

      (Citează)

  3. nu cred ca-i bine sa pui link catre acel blog, asa-i faci reclama nemeritata

      (Citează)

  4. CAre e problema omule?! Daca ai un blog ca lumea! Si citeste omul de pe aceleasi bloguri…Eu as fi mandru! Poate e la inceput si tu ii oferi un reper! Oricum…felicitari pt blog! :)

      (Citează)

  5. Salut! Ar trebuie sa te bucuri ca nu tzi-am copiat nik din blog …ma refer la text! Chiar imi palce treaba pe care ai facut-o! Nu intzeleg de ce este o problema! :-/Am mai vizitat blogul tau si mi s-a parut interesant! Care e problema ta!? Ca itzi aduc vizitatori!?

      (Citează)

  6. Nu cred ca imi aduci vizitatori si oricum nu conteaza. Nu inteleg de ce ar copia cineva etichetele mele, din moment ce nu ai acele posturi. O parte din distractia de a avea un blog este sa iti faci tu o serie de linkuri, de etichete, de posturi… nu sa iei un pachet gata facut, care include preferintele altuia. Tocmai asta e misto la bloguri, ca nu sunt doua la fel, spre deosebire de ziare sau alte site-uri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus