un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Artefacte si fenomene ciudate

12 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Am găsit azi pe Digg două articole ce au fost foarte interesant de citit. Primul este despre artefacte ciudate descoperite de arheologi, şi misterul ce le înconjoară. Iar al doilea este despre cele mai interesante fenomene naturale. Am aflat că şi în lumina Lunii poate apărea un curcubeu (numit moonbow de ei), acel Gravity Wave este super, neapărat uitaţi-vă la video-ul pus, iar un Gravity Hill, din acela pe care maşinile o iau în sus în loc să o ia la vale (sau asta este impresia) ştiu că există şi în România, pe lângă Păltiniş parcă, deşi nu e trecut în lista din Wikipedia.

Top 10 artefacte misterioase.

10 din cele mai interesante fenomene naturale
.

***Update***: Top 10 cele mai scumpe deserturi, şi unde le puteti gusta. Nu citiţi dacă vă plac dulciurile, că s-ar putea să vă înecaţi cu salivă, dar totuşi… cum să dai 250 de dolari pe o trufă? Şi e abia la locul 6, de alea de pe podium nu mai zic. Plus un Top 10 cele mai scumpe picturi vândute până acum.

  4 comentarii

 1. ce chestie, nu stiam ca moonbow exista. am dat peste un moonbow intr-o carte saptamana trecuta, dar am crezut ca e ceva inventat.

    (Citează)

 2. Fenomenele acelea naturale chiar sunt interesante, iar moonbow arata senzational.

    (Citează)

 3. cat despre artefacte, articolul e unul din categoria intelligent design/creationism si au fist dovedite ca fiind falsuri

    (Citează)

 4. o descriere mult mai detailata a fenomenelor naturale interesante o gasiti aici: http://www.atoptics.co.uk/
  Cred ca au luat pozele tot de pe siteul asta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus