un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Total Commander 7, versiunea finala

8 Jun 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

A apărut în mod oficial versiunea finală Total Commander 7. N-am văzut mari deosebiri faţă de 6.55 sau cât foloseam, dar măcar nu e bloatware cum e modă acum cu multe programe care au fost cândva micuţe şi bune şi acum tot se măresc şi măresc… Disponibil pe site-ul oficial.

  4 comentarii

 1. Ce ti-e si cu power useri astia.

  Uite aici o lista sumara de imbunatatiri/adaugari: http://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=15687

  De asemenea in history.txt din directorul TC se poate vedea mai clar cata munca a presupus TC7, de-a lungul a 4 versiuni beta si a 5 versiuni RC.

    (Citează)

 2. Si totusi imbunatatirile sunt minore sau pt functii speciale. Singura chiar utila este acel auto-complete din command line, care pana la urma e o chestie bagata de la inceput in ferestrele de Open sau Run din XP. Nu mai este o schimbare majora, asa cum a fost de la 5 la 6 sau de la 6 la 6.5

    (Citează)

 3. Imbunatatirile sunt minore?
  + comenzi externe predefinite
  + indexare multipla a fisierelor pe mai multe criterii
  + Comenzi extinse in linia de comanda (alias)
  – editare din lister
  + Comenzi extinse in linia de comanda (alias):

  Dar, ce-mi racesc gura. Poate vrei sa afli, nwRADU:
  http://www.totalcommander.ro/Func355ii_noi_icircn_Total__Commander_7-895.html

  Dar ai o scuza. N-ai avut timp sa descoperi toate noutatile…

    (Citează)

 4. Astea 3 plusuri? Cred ca sunt utile la 1% din utilizatorii programului. Vers 6 a avut mult mai multe peste 5, si 6.5 a avut mai multe peste 6, decat are generatia noua 7 peste 6.5.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus