un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

La noi praf obisnuit, la altii praf alb

2 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Studii făcute în Roma au descoperit că în aerul capitalei Italiei este o concentraţie destul de mare de cocaină şi canabis, de 5 ori mai mică decât limita admisă pt substanţe toxice, dar oricum, suficient de mare încât să se întrebe de unde o fi cocaină în aer. Mafia lucrează, nu glumă… Probabil din această cauză italienii sunt mai fericiţi şi fără griji, se drogeaza fără să o ştie. Şi la noi e praf în aer, în Bucureşti, dar din ăla obişnuit. Link.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus