un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hagi antrenor la Steaua

23 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Toate site-urile de ştiri sportive au fost prinse în off-side astă seară, pt că încă nu au mai multe amănunte. Cel mai mult zice ProSport, că Olaroiu a plecat la formaţia Al Hilal pentru 1,7 milioane salariu, iar pe banca Stelei va fi instalat Gheorghe Hagi. Dovada că în fotbal banul contează şi face legea, nu iubirea de ţară şi echipă şi patron.

Părerea mea este că deşi Hagi a fost un mare jucător, nu prea are talent de antrenor. Plus că e şi genul necomunicativ cu presa, se supără imediat ce e criticat, etc. Să vedem ce-o fi.

Mai multe informaţii pe GSP, ProSport sau Sport.ro.

  1 comentariu

 1. Eeee las ca poate impreuna cu Popescu si Ilie o sa se inteleaga si o sa faca si treaba. We’ll see !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus