un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce astept

22 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Aveam mai demult un post intitulat Ce aştept în 2007, şi m-am gândit să-l detaliez pe cât posibil, ca să pot ţine şi o evidenţă. Include mai mult filme, în rest nu prea ştiu de acum data la care voi aştepta altceva.

27 iunieLive Free or Die Young, al 4-lea film din seria Die Hard cu Bruce Willis.
3 iulieTransformers, care se anunţă a fi filmul anului în ce priveşte efectele speciale şi încasările.
7 iulieSensation White în Amsterdam, să văd ce muzica mai băga anul acesta pe compilaţiile oficiale.
10 iulieEureka, sezonul 2, deşi n-a fost cine ştie ce serial, dar e relaxant de urmărit.
21 iulieHarry Potter and the Deathly Hallows, ultimul volum din cărţile HP. Nu prea voi fi în ţara atunci, dar e altă poveste.
3 augustThe Bourne Ultimatum, al 3-lea film cu Matt Damon în rolul agentului Bourne.
25 septembrieHalo 3, deşi doar pe Xbox 360, voi încerca să fac rost cumva şi de consolă şi de joc, ca să văd cum se termină totul.
iarna 2007Unreal Tournament 3, pt că nu se mai cheamă UT 2007.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus