un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aer in conditii bune

22 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Un coleg de muncă se duce astăzi în Bulgaria după aer condiţionat. Dacă e cum zice el (aflu luni), e afacerea cea mai bună. Un aparat Samsung 12FĂ bun la noi e 15 milioane cel mai ieftin. În Bulgaria, la Metro din Ruse, 9 milioane. Si in Rusia e ieftin rău, dar cam departe ţara. Se merită diferenţa de preţ pentru un drum de 100 de km, mai mic decât până la Piteşti. După aia mai găseşte el aici doi meseriaşi să-l instaleze pt încă 2 milioane, şi s-a scos.

În funcţie de cum iese treaba s-ar putea să o fac şi eu altă dată. Acum mă duc prin Selgros, Hornbach şi Metro Berceni să văd şi pe acolo ce e. Nu prea ştiu dacă pt o cameră cât a mea (4×3 metri) ar fi suficient un 9000 BTU sau trebuie 12000. Şi tb să găsesc şi o modalitate rapidă de instalare. Dar m-am săturat de căldură şi voi face cumva toate acestea.

  4 comentarii

 1. din cate stiu eu, unul de 12000 face fata si la un apartament de 2 camere, mai micut. deci pentru o camera, unul de 9000 ar trebui (teoretic) sa fie suficient…oricum diferenta de pret nu e prea mare

    (Citează)

 2. Si sa vezi ce soc face prietenul tau cand afla ca 200RON e doar manopera.. fara tevi, tub de plastic, cablu, etc.. Tot la 1200RON o sa ajunga distractia..

    (Citează)

 3. Da, ajunge la 1200 RON, dar in Romania numai aparatul cu instalare era 1600. Banuiesc ca nu va avea garantie, desi nu stiu cum e cu garantia internationala acum.

    (Citează)

 4. ak2000 Andrei

  23/06/2007 la 4:44 AM

  Cine si-a pus aer repede si ieftin? De la ce firma?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus