un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iGoogle cu continut romanesc

16 May 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Google a schimbat recent denumirea serviciului de pagină personalizată în iGoogle. Astăzi am văzut că a apărut conţinut românesc disponibil (îl vedeţi şi voi în pagina default www.igoogle.com câtă vreme detectează că sunteţi din România şi nu sunteţi deja logaţi în caz că aveţi o pagină făcută). Sunt posibile ştiri de la Realitatea, Hotnews, Evenimentul Zilei, Jurnalul Naţional, ProSport, etc… bănuiesc că în curând toate site-urile care doresc să apară pe acolo îşi vor face un gadget sau măcar din feed ceva.

Am făcut şi eu feed-ul meu disponibil acolo, în caz că doriţi să-l introduceţi. Apăsaţi butonul de mai jos şi veţi fi întrebaţi dacă să-l băgaţi în Google Homepage sau Google Reader, alegeţi prima opţiune şi dacă sunteţi logaţi pe Google apare direct în pagina.

Add to Google

  1 comentariu

 1. eu folosesc chestia asta de vreo 1 saptamana si ceva e chiar draguta

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus