un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Basescu si Luxten

5 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Cel mai interesant articol din presa de azi este cel din Ziua despre firma Luxten, care asigură iluminatul stradal din Bucureşti, şi cum îi protejează PD-ul şi câţi bani le dăm pe degeaba. În plus, am aflat şi ce s-a întâmplat cu proiectul de mutare a cablurilor aeriene în subsol. Deşi am impresia că acel proiect Netcity urmărea doar să facă magistrale de fibră optică la nivel metropolitan, mutarea altor tipuri de cabluri în subteran fiind o necesitate impusă de UE şi alte standarde (apropo de asta, în Bucureşti nu poţi face o fotografie unei clădiri fără să apară în ea şi cel puţin 10 cabluri întinse între stâlpi. Am fost în cel puţin 20 de mari oraşe europene şi nu am mai văzut nicăieri cabluri pe stâlpi, nici măcar unul).

Faza cea mai tare e că articolul zice că Elena Băsescu a lucrat timp de 2 ani la Luxten, pe post de consultant marketing, cu un salariu de 8000 de euro pe lună. De ce, nu se ştie (eh, vorba vine), din interviurile pe care le vedem la televizor cu ea cam reiese că abia s-ar descurca să treacă stradă, ce să mai zicem de astfel de posturi şi salarii. Lista de oameni cunoscuţi, cu salarii mari pe acolo, continuă. Plus terenuri de 23.000 de mp date de Videanu firmei, în capitală. Dreptate şi adevăr, nu glumă.

    2 comentarii

  1. Sa nu uitam ca articolul a aparut in Ziua al lui Rosca Stanescu care a facut zeci de mii de euro din afacerile (mai mult sau mai putin legale) cu Patriciu.

      (Citează)

  2. Si daca e in ziua, cu ce schimba asta datele problemei ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus