un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Accidente auto

2 Apr 2007  ·

AUTO  ·

3 comentarii

Scriam mai jos de accidentul actorului Eddie Griffin în timp ce conducea un Ferrari Enzo. Din astea s-au mai văzut însă. Acum vreo lună am văzut însă altele şi mai ţări: cineva a lovit un Bugatti Veyron, maşina de 1001 cai putere, viteză maximă 407 km/h în testul Top Gear şi preţ imens. Ghinion. Mă întreb cât costă reparaţia. Via Motor Authority.

Azi am văzut şi o poză cu un Hummer făcut praf de un autobuz. Uite că nici Hummer-ul nu e indestructibil. Sper că nu era nimeni în el în acel moment. Via ClipHeaven.

Şi nu în ultimul rând, un top 10 al celor mai ciudate accidente provocate de femei la volan. Amuzant.

    3 comentarii

  1. Bugatti Veyron pret imens… da, pretul de achizitie este imens, e adevarat.
    Adica cum sa nu fie imens 1mil de euro?
    Totusi daca avem in vedere ca masina costa de produs de 5 ori mai mult… poate ca nu mai e asa imens :)

      (Citează)

  2. Ba e imens, raportat la alte masini. Mai sunt doar vreo 2-3, chiar si intre supercaruri, care sa ajunga la preturi de peste un milion. Cu cat il produc ei e alta problema, nu i-a pus investeasca atatia bani cand stiau ca nu au cum sa-i recupereze.

      (Citează)

  3. din ce am inteles eu ei nici nu si-au pus problema sa ii recupereze producerea masinii a fost doar un mod de a arata ca pot produce cea mai rapida masina din lume.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus