un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Windows Vista activare ilegala

13 Mar 2007  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Până acum principalele “crack-uri” de Vista se concentrau pe blocarea perioadei rămase până la blocarea sistemului în caz de neactivare, la 30 de zile. Majoritatea merg dacă se respectă instrucţiunile. Acum se pare că s-a descoperit o metodă chiar de a activa Vista. Se bazează pe emularea software a BIOS-ului unor calculatoare Acer sau Lenovo, care se vând cu Vista instalat şi pre-activat. Team Paradox a găsit metodă de a activa Vista prin emularea software a BIOS-ului acestor calculatoare. Nu se modifică nimic în bios-ul vostru, e doar o “păcălire” a sistemului. Interesantă metodă, mai multe detalii aici. Aşa cum am zis mereu, e doar o problemă de timp până orice sistem de protecţie făcut pt un public larg pică.

Banc via Luft: Care e asemănarea dintre Windows şi un submarin? Dacă ai deschis fereastra, ai pus-o!

  2 comentarii

 1. bun bancul, buna treaba cu vista, dar tot nu trec la “faimosul sistem” :D

  interfata aero am si pe XP :P

    (Citează)

 2. Eu l-am instalat fara serial tocmai pt ca stiam ca am 30 de zile, plus reinnoirea de 3 ori a perioadei, deci 120 de zile de test fara probleme. Mi-a mers un crack de timestop fara probleme.

  Pur si simplu nu introduci serial… te intreaba daca esti sigur de asta, ii dai sa continue, si te roaga sa-l bagi in urmatoarele 30 de zile. Am scris pe aici despre asta, cand l-am instalat si inainte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus