un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie, plus ghid de whisky, gin și alte băuturi fine. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe ajută.

Windows Vista activare ilegala

13 Mar 2007  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Până acum principalele “crack-uri” de Vista se concentrau pe blocarea perioadei rămase până la blocarea sistemului în caz de neactivare, la 30 de zile. Majoritatea merg dacă se respectă instrucţiunile. Acum se pare că s-a descoperit o metodă chiar de a activa Vista. Se bazează pe emularea software a BIOS-ului unor calculatoare Acer sau Lenovo, care se vând cu Vista instalat şi pre-activat. Team Paradox a găsit metodă de a activa Vista prin emularea software a BIOS-ului acestor calculatoare. Nu se modifică nimic în bios-ul vostru, e doar o “păcălire” a sistemului. Interesantă metodă, mai multe detalii aici. Aşa cum am zis mereu, e doar o problemă de timp până orice sistem de protecţie făcut pt un public larg pică.

Banc via Luft: Care e asemănarea dintre Windows şi un submarin? Dacă ai deschis fereastra, ai pus-o!

  2 comentarii

 1. bun bancul, buna treaba cu vista, dar tot nu trec la “faimosul sistem” :D

  interfata aero am si pe XP :P

    (Citează)

 2. Eu l-am instalat fara serial tocmai pt ca stiam ca am 30 de zile, plus reinnoirea de 3 ori a perioadei, deci 120 de zile de test fara probleme. Mi-a mers un crack de timestop fara probleme.

  Pur si simplu nu introduci serial… te intreaba daca esti sigur de asta, ii dai sa continue, si te roaga sa-l bagi in urmatoarele 30 de zile. Am scris pe aici despre asta, cand l-am instalat si inainte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus