un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

The day after RoBlogFest

3 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Asa, sa mai revin cu detalii. Poze nu am, desi am carat aparatul (am facut o poza la cladirea CEC, ca era frumos luminata, si atat). Insa au facut destui altii fotografii, cu aparate mai bune, si vor aparea, candva, undeva.

Niste linkuri catre diverse bloguri, de obicei castigatori, de care nu pomenisem pana acum pe aici:
VisUrat, plus cel mai bun post, “Joc murdar“.
JEG – Jurnal Editorial de Groaza (nu pot gasi nici un motiv sa-l citesc si in viitor).
Arena IT pentru stiri de tehnologie (cititi Engadget sau Gizmodo si sunteti mai castigati).
BookBlog, pt cei carora le plac cartile, gasesc multi alti pasionati pe acolo.
Dacian Groza, cel mai bun fotoblog. M-am uitat pe vreo 10 fotografii si nu pot zice ca am vazut vreuna care sa mi se para speciala.
Kiddo – cel mai bun blog scris de cineva sub 18 ani. Cand a prezentat premiul, Dragos a spus ca Deea nu a putut fi prezenta, si toata lumea din sala a zis “evident, are sub 18 ani” :P
Radu Ionescu – cel mai bun blog de afaceri.
Catre Zoso si TvBlog erau deja linkuri pe aici.

Poze cu catalogul primit

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus