un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

N-am castigat :(

2 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

N-am primit nici un mail de la RoBlogFest (ziceau ca vor anunta castigatorii pe mail, ca sa fie siguri ca vin la petrecere) asa ca probabil n-am castigat nici o categorie. Nu-i nimic, oricum nu cred ca meritam, pot sa arat minim 3 bloguri mai bune decat acesta la orice categorie din concurs. Important a fost sa particip, pt ca e o comunitate si e timpul sa o si aratam. Pana la urma ce ramane din acest concurs e o lista frumoasa de bloguri, aranjate pe diverse categorii. Daca ar fi sa o iau acum la rasfoit, garantat as gasi destule bloguri interesante de care nu stiam pana acum.

Diseara e petrecerea, in Club Spice, la 20:30. Acolo se vor anunta oficial castigatorii, top 3, etc. Se asteapta a fi prezenti 300 de oameni. Cred ca ma voi duce si eu, desi nu cunosc pe nimeni (singurul alt blogger pe care l-am intalnit sau stiu cum arata este Jen). Daca vrea cineva de acolo sa ma cunoasca, sa strige tare dupa nwradu si poate raspund. Sper sa fie o festivitate reusita si sa ne distram.

    5 comentarii

  1. doar de curiozitate: cum sa te strige lumea? n v radu? sau n dublu v radu? :D

      (Citează)

  2. si de la ce vine aceste “nw”…daca nu suntem prea indiscreti

      (Citează)

  3. probabil sunt niste initiale ;)

      (Citează)

  4. Eu ma pronunte “ne-ve-radu”, desi corect ar fi “en-double iu-radu” dar suna prea bizar. Raspund si la Radu simplu… voi fi ala cu vocea bizara din cauza racelii, dar nu e molipsitoare.

    Daca iau premiu zic si de la ce vine nw :P

      (Citează)

  5. hehe, lasa omule ca mai sunt robloagefesturi :)
    oricum, esti tare keep it that way!
    :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus