un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

EvoTV – se lanseaza prima televiziune pe Internet din RO

28 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

EvoTV cică e prima televiziune din România ce transmite exclusiv pe Internet. Bravo lor. Cică se lansează azi. Bun. Nu ştiu de ce în loc să aibă un titlu al paginii, scrie MetaTitle, sau de ce pe prima pagină e o poză mare cu o tipă cu un zâmbet cam handicapat, dar vedem în timp.

    6 comentarii

  1. Problema e un pic mai mare
    Meta tags report for: http://www.evotv.ro
    meta tag length value
    Title: 9 MetaTitle
    Description: 5 EvoTV
    Keywords: 103 EvoTV, suplimente alimentare, suplimente nutritive, culturism, fitness, haltere, atletism, powerlifting

    Trecem peste super interesantele clipuri care sunt pe site si peste meta tag si peste faptul ca am stat 20 de minute ca sa vad un clip de 2 minute , lansarea oficiala cica e prin 15 aprilie. Oricum, n-au auzit de faptul ca nu e frumos sa straluceasca pielea la tv.. “este” profesionisti

      (Citează)

  2. e o mare tampenie care pare-se ca are numai clipuri care sa umple site-ul momentan. acum nu stiu parca si microsoft spuneau ca o sa se implice intr-un proiect de genul internet-tv. si daca da acolo ar trebui sa vedem ceva interesant, sper eu

      (Citează)

  3. Da, in stirea pe care o citisem eu dar nu am mai gasit-o se zicea ca lansarea mare e in aprilie, dar site-ul e operational de acum si televiziunea va functiona, de test si acomodare banuiesc. Sper sa se schimbe multe.

    Laur, conteaza si ce se transmite pe aceasta televiziune. Daca o fac niste romani, afli chestii de la noi, cate o stire, cate ceva interesant, etc. Daca o face Microsoft, nu va fi chiar asa interesanta pentru noi.

      (Citează)

  4. tanga news – what a load of bullshit.
    clasicul soft porn e mult mai interesant (si poate mai informativ) decat abureala aia.

      (Citează)

  5. Vor sa imite Naked News de la straini, doar ca tipele de la straini arata cat de cat bine si se dezbraca de tot, rapid.

    Oricum, televiziunea e la inceput, sa le dam o sansa, initiativa e laudabila, e frumos din partea noastra sa speram ca vor avea succes. Sunt curios de unde au fonduri, pt ca trebuie multi bani… cica fac parte dintr-un grup media care va fi dezvaluit pe 15 aprilie. Si au si un blog, pe care scrie doar “comming soon”, cu doi de m.

      (Citează)

  6. heeey…shi eu fac parte din echipa evotv..shi chiar suntem la inceput, chiar ne straduim sa facem lucruri interactive, multi dintre cei pe care ii vedeti nu sunt sunt profesionishti…dar vrem sa va placa ceea ce vedetzi. nici nu shtitzi ce greu este sa itzi stapaneshti emotziile knd iei un interviu..nu sunt o profesionista, dar imi place ceea ce fac. va pup uoaaz

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus