un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

E ceva de Kanal D?

7 Mar 2007  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

S-a lansat de mai bine de 2 săptămâni. L-am pus cu o zi înainte de lansare pe un canal al televizorului. Până acum nu m-am uitat niciodată. Absolut deloc. Un pic în prima zi, şi erau doar emisiuni din alea cu vedete pe o canapea, depănând amintiri, care nu mă interesează şi mi se par plictisitoare. Se uită cineva? E ceva de “kanalul” ăsta?

Lansarea mi s-a părut groaznică. Parca era o transmisie de pe Etno TV, nu lansarea marelui post cu care se lăudau că vin turcii, acest mesia al canalelor tv. Site-ul Kanal D e groaznic, ar tb să scriu de el la secţiunea site-uri naşpa, pare făcut în 15 minute de un copilaş folosind vreun template. La cât au investit în vedete, câte sute de mii de euro au dat să-i aducă pe toţi acolo, era greu să facă un site de măcar 1000 de euro?

Ştie cineva nişte date de audienţă? Îmi poate zice cineva vreo emisiune bună? Sau am dreptate şi chiar nu se uită nimeni? În condiţiile astea mă întreb ce şanse are Romantica TV, la care Teo s-a dus să-l relanseze prin primavara asta, în condiţiile în care nici măcar nu va avea cine ştie ce vedete, seriale sau meciuri ca să atragă privitorii.

    5 comentarii

  1. Cred ca numai la meciuri au audienta. Cel putin numai atunci ma uit eu la ei.

      (Citează)

  2. fucked up…really…emisiuni cretine,copiate de la ai ma’mari(pro,acasa,antena etc) cu vedete de kkt…numai tampenii…degeaba i-ai alocat un buton numai al lui..:|

      (Citează)

  3. Am gasit pe blogul lui Tolontan niste date.

    Cica in primetime-ul zilei de lansare, a avut 1% audienta, mai slab decat B1TV, Realitatea, Acasa, etc. Meciurile difuzate de ei au cea mai mica audienta din istoria ligii, etc. A doua zi de la lansare deja scazuse audienta la 0,3% si 0,4%.

    Tragic deci, banuiesc ca se poate numi un esec clar. Sau poate ca dovada ca nu vedetele fac ratingul, ci lumea se uita la orice baga canalele principale. Cand aia pleaca la alt post, telespectatorii nu-i urmeaza, ci stau sa vada ce e nou la ProTV si A1 si TVR.

    Linkuri: 1, 2, si 3.

      (Citează)

  4. e nasol rau… emisiuni.. de 2 bani

    Ag3nT 007

      (Citează)

  5. Dupa cum au inceput, nu o sa le fie prea bine. Emisiunile pe care le difuzeaza par produse acum 5 – 6 ani. Daca ar fi studiat piata ar fi vazut ca emisiuni de genul prezentator, cu 2 – 3 “vedete” pe canapea nu prea mai sunt pe la noi, tocmai pentru ca nu au prins.
    Si pentru ca rds-ul a binevoit sa schimbe pozitia kanalului D ( l-a pus in locul mtv-ului ) am vazut azi 2 minute din emisiunea matinala. 2 prezentatori fara sare si piper, invitat scos de la naftalina, iar regizorul emisiunii o arata mai mult pe prezentatoare ( chiar in timp ce invitata “presta” un playback ).
    In loc sa dea bani pe “vedete ro” mai bine cumparau niste seriale foarte populare acum si alaturi de fotbal facea ceva audienta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus