un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Da, ouale sunt facute de vaci

1 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Daca esti handicapat, poti crede asta. Dar uneori am impresia ca jurnalistii romani care raporteaza astfel de stiri sunt la fel de dusi cu pluta. Un sondaj efectuat in Anglia a aratat ca multa lume nu stie din ce se face smantana, baconul, iar unii credeau ca vacile fac oua, nu gainile.

Ziarele romanesti si site-urile de stiri se intrec in a prezenta aceasta extraordinara prostie a englezilor. Jurnalul National scrie “Sondaj – Englezii sunt convinsi ca vacile fac oua!”… ai zice ca toti englezii sunt convinsi de asta. Cifrele exacte lipsesc, ca n-ar mai fi stirea senzationala altfel. Din Compact de ex aflam ca sondajul a fost facut pe copii intre 8 si 15 ani, iar 2% dintre acestia au raspuns ca vaca face oua. Toata stirea asta senzationala e pt ca doua procente din copiii de 8 ani de la oras din Anglia nu stiu de unde vine oul? Pai poate au raspuns la misto. Poate chiar nu stiau, probabil ca in orice tara mai mult de 2 din 100 de copii sunt suficient de handicapati incat sa nu stie exact ce face vaca. Plus ca la ei s-a terminat de mult cu crescutul gainilor pe balcon sau in orase, cum se intampla la noi… probabil multi dintre ei au fost cel mai aproape de un astfel de animal cand si-au luat McChicken la fast-food.

Eu zic ca e bine ca n-a intrebat nimeni si la noi in tara, copiii de 8-15 ani, din ce se face cascavalul si smantana, ca nu mai radeam de altii atunci.

    4 comentarii

  1. Si uite de ce am ales sa parasesc minunata lume a jurnalismului si am lasat reporteria in spate :D Presa din Romanica sucks si o sa ramana retarda pt multa vreme. Exemplele “bune” sunt din pacate prea putine :)

      (Citează)

  2. Pt un exemplu cu adevarat retard vezi articolul TVR este in faliment din Jurnalul, si ce au zis cei din TVR ca raspuns la toate acuzatiile aici. Probabil din seria marilor anchete, nu se potriveste nici o data.

      (Citează)

  3. baaaaa! stai asa…adica vacile nu fac oua? :(

      (Citează)

  4. Faci Craiova de rusine ba! Cum sa nu stii astea?

    Teoretic face si vaca oua, dar e nevoie sa faca sex cu un tap ca sa iasa un miel sau ce copil au cei doi…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus