un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Topul reclamelor de la SuperBowl

5 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Reclamele de la SuperBowl sunt considerate speciale, in primul rand datorita pretului, cateva milioane de dolari pt 30 de secunde, si apoi pentru ca fiecare companie care isi face reclama astfel, incearca sa vina cu un clip cat mai amuzant sau inedit sau memorabil. E o traditie, si pana la urma functioneaza, lumea urmareste si reclamele in timpul transmisiei.

Gizmodo a facut un top, prezentand reclama preferata de la fiecare categorie gasita de ei. Aici clipurile cele mai bune. Am vazut si un torrent pe trackerele romanesti, cu toate reclamele.

Si o galeria foto cu vedetele de la SuperBowl. Aia cu Ashton Kutcher, Demi Moore si Bruce Willis e bizara rau, avand in vedere relatiile dintre ei.

    5 comentarii

  1. http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/0702/gallery.nfl.celebs/content.6.html menumortu ăsta din poză are lanţul de 5 kg şi eticheta pe şapcă! mişto!

      (Citează)

  2. e gangster el ! :))

      (Citează)

  3. http://www.ifilm.com/video/2664054

    probabil cea mai buna reclama de pana acum..

    ps: @radu: e cu pisici :D

      (Citează)

  4. oare de ce toate au 30 de secunde?:D

      (Citează)

  5. Asa se fac, de 30 de secunde. Publicitatea la Super Bowl se vinde pe segmente de 30 de secunde, deci clipul nu poate avea mai putin. Daca il faci de 1 minut, e cam lung si se plictiseste lumea, mai bine o dai pe aia de 30 de secunde de doua ori, ca jocul are mai multe pauze, etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus